Skip to content

Programma

We zijn elke werkdag tussen 11 en 16 uur in de lucht via een livestream
Een gezonde ronde hardlopen.
"Tijdelijk uitgesteld"
Vitaliteit betekent levensenergie of levenslust. In zes bijeenkomsten onderzoeken we wat vitaliteit precies inhoudt en hoe vitaal je je meestal voelt. We ontdekken wat voeding, beweging, ontspanning en zingeving kunnen bijdragen aan jouw gevoel van vitaliteit. En we ontdekken of en welke dingen jij anders zou willen doen om lekkerder in je vel te zitten.
Start op 10 maart (VOL)"Tijdelijk uitgesteld"
Heb je zin om even afstand te nemen van jezelf en de dingen die voor je spelen. Mindfulness helpt je om méér te gaan zien over jezelf, en te ontdekken hoe je dingen anders zou kunnen en willen doen. Heb je zin om dat te komen ontdekken
Vrijdag 17/4, vrijdag 22/5 - 13.30 tot 17.00 uur (VOL) "Tijdelijk uitgesteld"
Een ervaringsdeskundige kan anderen ondersteunen in het herstelproces.
Uitgesteld, nieuwe datum volgt
Kennis maken met het begrip "Herstel"
Uitgesteld, nieuwe datum volgt
De methode Herstellen doe je Zelf is erop gericht het herstel van mensen met een psychische of psychiatrische beperking of verslavingsprobleem te bevorderen.
20-05 tot 05-08 13.30 tot 15.30 "Tijdelijk uitgesteld"
Het doel van de training is om support te bieden aan jouw eigen unieke levensreis stapsgewijs en gebalanceerd vorm te geven vanuit onderstaande pijlers.
Elke vrijdag van 14.30 - 16.30 uur (met uitzondering van de dagen dat er Mindfulness wordt gegeven) "Tijdelijk uitgesteld"

Verzoek terugbellen

Wij kunnen je terugbellen